Maig 2017
Dil Dim Dim Dij Div Dis Diu
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

 
 
Baixa't el calendari del mes
 
  Juny
03   Sortida Segona Pascua 2017
04   Festa de la Cançó de Muntanya a Sant Feliu de Codines. El concert de les corals es farà a les 12 del migdia als jardins de Can Xifreda.
06   Sortides de tarda: Corrent per Collserola
09   Concert de Primavera Coral Núria a les 20 hores. Lloc, Centre La Violeta de Gràcia, carrer Maspons 6
09   ISLANDIA: LA TERRA DE GEL I FOC
11   BTT a l'alt Urgell
11   GR5 17ªetapa
13   METEOROLOGIA D’ESTIU A MUNTANYA: CALOR I TEMPESTES
15   Sortides de tarda: Corrent per Collserola
20   Sortides de tarda: Corrent per Collserola
AGENDA D'ACTIVITATS
Utilitza el nostre cercador per filtrar les activitats que més t'intressin:
 
 
 
 
FOTOGRAFIA I NATURA
 
El canvi climàtic a les Glaceres dels Pirineus 23/03/2012
 
     
 

Conferencia sobre els efectes del canvi climàtic a les nostres geleres del Pirineu.

 

 JORDI CAMINS JUST va néixer i viu a Igualada. Cursà estudis de Dret a la Universitat de Barcelona i és Màster Tècnic per l’Institut d’Estudis Superiors Econòmics i d’Assegurances (INESE). Professionalment es dedica a l’economia i administració d’empreses.

 

Observador glaciòleg, alpinista i esquiador,  ha participat en ascensions i expedicions a glaceres i muntanyes d’Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica. Des del 1982 (fa 29 anys) dedica part del seu temps lliure a l’observació de les glaceres de diferents indrets del planeta, i per raó de la proximitat geogràfica, dels Alps i  especialment dels Pirineus.

 

Col·labora ambla Universitatde Saragossa en el programa “Estudio dela Dinàmicade los Glaciares del Pirineo Aragonés”. Les seves aportacions es fan servir per a diverses publicacions científiques i per exposicions en Centres d’interpretació de les Glaceres Pirinenques.

 

Col·labora amb el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible dela Generalitatde Catalunya en cicles de conferències divulgatives sobre els efectes del canvi climàtic a les glaceres dels Pirineus.

 

Col·labora amb universitats i científics glaciòlegs a Swuisseduc.com, en el programa de la web Glaciers Online, la més important a nivell internacional en matèria de glaciologia, que ha seleccionat les seves imatges, per incorporar per primera vegada les glaceres pirinenques a aquest gran aparador educatiu. 

 

 És autor de diverses publicacions entre les que cal destacar els llibres El Canvi Climàtic a les Glaceres dels Pirineus, i  La Glacera d’Aneto. Efectes del Canvi Climàtic en Imatges, publicats amb la intenció de treure el fenomen de les glaceres de l’àmbit científic i divulgar-lo a tota la població.

 

Imatges del seu arxiu, que també formen part dels llibres esmentats i de la seva web www.gelicehielo.com , van estar seleccionades per representar els Pirineus en les exposicions al Pavelló d’Espanya, de l’Expo Internacional de Saragossa.

 
     
   
     
 
 
 
Per a més informació contacta amb nosaltres Contacta'ns
 
   
ImprimirENLLAÇOS
  Web de l'autor