BIBLIOTECA DE LA UEC DE GRÀCIA

La Unió Excursionista de Catalunya de Gràcia disposa d'una biblioteca i una cartoteca especialitzades en temàtica excursionista. El seu fons el conformen monografies, guies de muntanya i mapes, a banda de la revista pròpia de l'entitat i d'altres centrades en l'excursionisme.

Integrada al Catàleg de Biblioteques Excursionistes de Catalunya, juntament amb les biblioteques del Centre Excursionista de Catalunya, Escoltes Catalans, la Unió Excursionista de Sabadell, l'Agrupació Excursionista Talaia, el Centre Excursionista de Sabadell, el Centre Excursionista de Lleida i el Centre Excursionista de Terrassa; forma part de la principal xarxa informatitzada de biblioteques excursionistes de Catalunya.

La biblioteca s'orienta a proporcionar informació i documentació sobre muntanya, és un espai obert al soci per atendre les seves necessitats Informacion als en relació al senderisme, el muntanyisme, l'escalada, les crestes, el barranquisme, la bicicleta de muntanya o l'espeologia, així com diversos esports de neu.

 
 
 
DOCUMENTS
  Listat de llibres al arxiu de la UEC de Grācia (XLS)
 
 
ENLLAÇOS RECOMANATS
  Catāleg i repositori de l'entitat