FONS DOCUMENTAL

A la biblioteca el soci trobarà monografies, guies de muntanya, mapes i revistes especialitzades en senderisme, muntanyisme, turisme, bicicleta de muntanya, escalada, crestes, espeleologia i esports hivernals. L'àmbit geogràfic que abraça aquest fons és principalment Catalunya, però també Espanya i Europa, amb especial atenció als Alps, així com altres parts del món, en menor mesura.

El fons és consultable a través del CATÀLEG PROPI DE L'ENTITAT on l'usuari podrà consultar les dades i la localització dels documents que siguin del seu interès.

També són consultables via web els butlletins de la pròpia UEC accedint al REPOSITORI que els acull.

La documentació de la biblitoeca es manté actualitzada a través de les donacions que realitzen les principals editorials de temàtica excursionista, les donacions dels socis i les pròpies compres que realitza l'entitat.

Donacions
Els socis poden realitzar donacions de llibres, mapes i revistes a la biblioteca posant-se en contacte amb el seu responsable. Aquestes seran acceptades i reconegudes en el butlletí de l'entitat sempre i quan la documentació aportada no es trobi ja al centre i estigui centrada en temàtica de muntanya.

 
 
 
DOCUMENTS
  Listat de llibres al arxiu de la UEC de Grācia (XLS)
 
 
ENLLAÇOS RECOMANATS
  Catāleg i repositori de l'entitat