REGLAMENT NO SOCIS
 

SORTIDES
La UEC dfe Gràcia permet participar en dues sortides per conèixer la dinàmica existent en el nostre centre. A partir d'aquí, caldrà fer-se soci per continuar participant.

PREU
En cada sortida hi haurà un recàrrec extra en el preu per als no socis en concepte d'equiparació amb la quota social.

INSCRIPCIONS i ANUL·LACIONS
La inscripció a les activitats es farà únicament al centre, prèvia entrevista amb el responsable de la sortida, el qual, informarà de la dinàmica de l'activitat i si aquesta correspon al vostre nivell. En cas d'anul·lació, cal avisar al responsable el més aviat possible.

ASSEGURANÇA / LLICÈNCIA FEDERATIVA
L'entitat declina tota responsabilitat per qualsevol tipus d'accident provocat o sofert pels excursionistes i obliga la possessió d'una pòlissa d'assegurançaque cobreixi els riscs de les activitats de muntanya. Cal recordar que l'assegurança del RACC no cobreix aquest tipus d'activitat.

La llicència federativa serà obligatòria per a sortides de baixa muntanya, senderisme i GR's, en les sortides de mitja muntanya, alta muntanya, alpinisme, escalada, descens d'engorjats, BTT, espeleologia, raquetes de neu i qualsevol modalitat d'esquí (alpí, de fons o de muntanya). Per obtenir la llicència federativa pregunteu a la secretaria de l'entitat.

MATERIAL / EQUIPAMENT
En qualsevol activitat de l'entitat serà necessari un material adequat a les característiques de la sortida. Per tal de fer la sortida, s'haurà de portar:
1. Motxilla de muntanya lleugera i anatòmica.
2. Calçat de muntanya, preferiblement de canya alta.
3. Roba d'abric.
4. Gorra i guants.
5. Roba adequada a l'època de l'any i a les condicions climatològiques previstes.
6. Impermeable o capelina.
7. Farmaciola personal.
8. Aigua (cantimplora plena des de casa).
9. Tots els àpats de la sortida (a excepció que s'indiqui el contrari).

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
L'horari d'atenció al públic de secretaria és de dilluns a divendres de 19 a 21 hores. L'horari per fer les inscripcions / anul·lacions per les sortides són els dimarts i divendres de 20.15 a 21.30 h.