DE MONTSERRAT A NURIA – ETAPA 1: MONTSERRAT CASTELLGALI

Aquest diumenge 20 d’octubre, 20 socis de la UEC de Gràcia hem iniciat a la Plaça del Monestir de Montserrat la ruta que etapa a etapa esperem ens porti a Núria aquesta temporada. Avui,  Montserrat – Castellgalí.

Seguint el Camí de Sant Jaume hem baixat pel passeig  dels Degotalls fins arribar a Santa Cecília, església i monestir d’estil romànic, des d’on hem continuat en direcció a l’ermita de Sant Cristòfol, gaudint d’unes vistes impressionants del vessat nord de la muntanya de Montserrat.  La ruta ha continuat fins el poble de Castellgalí passant per l’ermita de Sant Jaume de Castellbell, també d’estil romànic. Les marques grogues de la Ruta del Camí Ignasià ens han acompanyat tot el recorregut.

Malgrat la boira inicial i la pluja de l’últim tram hem gaudit d’un  magnífica sortida de GR.