Novembre, 2021

20Nov(Nov 20)6:30 am21(Nov 21)10:00 am1R GRUP INICIACIÓ - SORTIDA NOVEMBRE

Més

Detalls d'activitat

Transport: Tren

Allotjament: Alberg Xanascat L’Espluga de Francolí

Horari – lloc de sortida: 6:40h dissabte – Estació  de Sants (A les taquilles de venda de bitllets)

Horari – lloc d’arribada dels pares: 10h diumenge – Alberg Xanascat L’Espluga de Francolí

Preu: 40€

EXPLICACIÓ DE LA SORTIDA

Dissabte a les 6:40h del matí (molt puntuals) ens trobarem a l’estació de Sants (al rellotge). A les 7:04h surt el tren! I ens dirigirem cap a L’Espluga de Francolí, a la Conca de Barberà, on arribarem cap a les 9:00h. Esmorzarem i ens posarem a caminar en direcció a l’Alberg de l’Espluga de Francolí, on dormirem. Quan arribem a l’Alberg farem jocs, i dinarem allà. A la tarda, juntament amb el 2.0, farem alguns jocs de coneixença i descansarem.
El dia següent ens llevarem, esmorzarem i us esperarem a l’Alberg amb moltes ganes de fer una petita excursió. Pujarem tots junts (pares i infants) al Mirador de la Pena i allà dinarem. Es celebrarà un concurs de postres amb postres que heu de portar els pares. A l’acabar de dinar, ens dirigirem de nou cap l’alberg on ens despedirem i us emportareu els nens a casa.

MATERIAL:
ROBA: jersei, samarreta de màniga curta, malles o pantalons curts, pantalons llargs per la nit, roba interior, mitjons prims, buff o braga, mocador de mocs, cangur, polar, rain cover o capelina. (Roba d’abric!!)
CALÇAT: botes de muntanya.
CUINA: cantimplora, menjar.
NIT: sac de dormir i frontal.
DOCUMENTACIÓ: DNI (si en tenen), carnets de la UEC i de la FEEC
ALTRES: ulleres de sol, crema de protecció solar de llavis i de pell (molt importants), bosses de plàstic, kleenex/paper de WC.

ÀPATS:
2 esmorzars
2 dinars (el de diumenge el podeu portar els pares al pujar)
1 sopar

Hora

20 (Dissabte) 6:30 am - 21 (Diumenge) 10:00 am