Octubre, 2021

16Oct(Oct 16)6:45 am17(Oct 17)8:00 pm1R GRUP INICIACIÓ - SORTIDA OCTUBRE

Més

Detalls d'activitat

Transport: Tren

Allotjament: Refugi Corral Blanc

Horari lloc de sortida: 6:45h dissabte – Plaça Catalunya (al rellotge)

Horari lloc d’arribada: 20:00h diumenge – Plaça Catalunya (al rellotge)

Preu: 45€

EXPLICACIÓ DE LA SORTIDA

Dissabte a les 6:45h del matí (molt puntuals) ens trobarem a Plaça Catalunya (al rellotge). A les 7:06h surt el tren! I ens dirigirem cap a Planoles, al Ripollès, on arribarem cap a les 9:23h. Esmorzarem i ens posarem a caminar en direcció al refugi Corral Blanc, on dormirem. Quan arribem al refugi o a mig camí farem una parada i aprofitarem per dinar. Quan arribem i amb l’estona que ens quedi farem alguns jocs de coneixença i descansarem.
El dia següent ens llevarem, esmorzarem i seguirem fent jocs i potser alguna petita caminada pels voltants del refugi. Dinarem i ens dirigirem de nou cap a Planoles per agafar el tren i tornar cap a Barcelona. Ens retrobarem a Plaça Catalunya 20h.

MATERIAL:
ROBA: jersei, samarreta de màniga curta, malles o pantalons curts, pantalons llargs per la nit, roba interior, mitjons prims, buff o braga, mocador de mocs, cangur, polar, rain cover o capelina. (Roba d’abric!!)
CALÇAT: botes de muntanya.
CUINA: cantimplora, menjar.
NIT: sac de dormir i frontal/pila de recanvi.
DOCUMENTACIÓ: DNI (si en tenen), carnets de la UEC i de la FEEC
ALTRES: ulleres de sol, crema de protecció solar de llavis i de pell (molt importants), bosses de plàstic, kleenex/paper de WC.

ÀPATS:
2 esmorzars
2 dinars
1 sopar

Hora

16 (Dissabte) 6:45 am - 17 (Diumenge) 8:00 pm