Febrer, 2019

22FebTot el dia50ena RENOVACIÓ DE LA FLAMA DE LA LLENGUA CATALANA

Més

Detalls d'activitat

Per celebrar el 50è aniversari de la Renovació de la Flama de la Llengua Catalana s’han programat diferents actes i un d’ells és tornar a fer el recorregut original de fa 50 anys des de Prada de Conflent fins a Montserrat.

L’itinerari s’ha dividit en 7 trams. La Unió Excursionista de Sabadell és l’entitat encarregada del tram entre Moià i Manresa que es farà el dia 22 de febrer. La UEC de Gràcia, acollirà el tercer subtram, entre Navarcles i Manresa.

El temps de marxa previst és de 2 h 15 min i la distància d’uns 10 km. Es preveu que la flama arribi a Navarcles a les tres de la tarda, moment en que la UEC agafaria el relleu.

Els interessats a participar-hi cal que facin la inscripció fins al dia 7 de febrer a secretaria@uec.cat o al responsable de la sortida vives.teixido@gmail.com.

El desplaçament es farà en cotxes particulars fins a Navarcles. La Unió Excursionista de Sabadell en funció de les persones que s’hagin inscrit organitzarà autobusos per retornar al cotxe o organitzarà un servei de cotxes per portar als conductors a recuperar el vehicle.

 

Hora

Tot el dia (Divendres)