Octubre, 2018

28Oct7:30 am6:00 pmCARENA DELS EMPRIUS I ROCA SERENY Cicle: 2 sortides als 3 monts

Més

Detalls d'activitat

28 d’octubre de 2018

Què és el cicle “2 sortides als 3 monts”?: “Éls 3 Monts” és una ruta que uneix el massís del Montseny amb Montserrat passant per Sant Llorenç del Munt. La proposta que us fem és un parell de sortides per cada un d’aquests massissos tot cercant els racons menys coneguts. Les sortides es faran mensualment a la primavera i a la tardor.

ITINERARI: Pont de la Roca (447), coll de Palomeres (559), Pedra d’Àliga (669), pont de la font de Llor (557), coll de Llor (777), coll de Pregona (743), Roca Sereny (804), coll d’Agramunt (674), castell de Péra (740) i pont de la Roca

Temps de marxa efectiva: 3 h 45 min

Desnivell: +/- 650 m

Característiques de la sortida: El recorregut bàsic no té cap dificultat especial, però facultativament es pot anar al Cau dels Emboscats i al Queixal Corcat. Si es vol baixar al Cau dels Emboscats cal tenir en compte que es fa per una esquerda amb travessers metàl·lics i una escala precària. L’ascensió al Queixal Corcat es fa per una estreta esquerda i, prèviament, hi ha un curt flanqueig penjat. El cim de Roca Sereny forma part del llistat dels ”100 Cims”.

Cal dur: esmorzar, dinar i aigua

Hora de sortida i punt de trobada: 7 h 30 min, al local de la UEC de Gràcia

Transport: vehicles particulars Inscripcions: A la secretaria o per correu electrònic (vives.teixido@gmail.com)

Responsables de la sortida: Sara Lloansi i Joan M. Vives

Reunió prèvia: 26 d’octubre a les 20 h 30 min

Important: En compliment dels acords de la Junta Directiva, el responsable de la sortida, pot excloure de la sortida a tot aquell participant que no es presenti amb el material adequat per la sortida o que no tingui la preparació física adient.

Observacions: Per participar-hi és obligatori tenir la targeta federativa. En cas de no tenir-la cal una llicència temporal per aquesta activitat que cal tramitar a secretaria.

Hora

(Diumenge) 7:30 am - 6:00 pm