Gener, 2020

25Gen7:00 am7:00 pmCASTELL DE FARNERS I EL ROCAR (cicle Rocs i Pedres) SORTIDA AJORNADA

Més

Detalls d'activitat

Itinerari: Santa Coloma de Farners (128), la Creu (163), turó dels Galls (341), Mare de Déu de Farners (387), turó del Vent (442), castell de Farners (431), font del Ferro (315), el Rocar (el Castell, la Talaia, el Diamant, la Gola, el Rinoceront, el Carall), Santa Coloma de Farners

Temps de marxa efectiva: 3 h

Desnivell: + 485 m

Característiques de la sortida: L’excursió va, majoritàriament, per pistes i camins amples, tret del tram del Rocar. Només la pujada al turó dels Galls, pot presentar alguna dificultat atès que hi ha un tram de roca força llisa. El turó del Vent no presenta cap dificultat. Es visitarà el castell i l’ermita de Farners.

Cal dur: esmorzar i dinar

Hora de sortida i punt de trobada: 7 h, al local de la UEC de Gràcia

Transport: vehicles particulars

Inscripcions: A la secretaria o per correu electrònic (vives.teixido@gmail.com)

Responsables de la sortida: Sara Lloansi i Joan M. Vives

Reunió prèvia: 24 de gener a les 20 h. Es demana màxima puntualitat perquè després hi ha la “Xerrada del divendres”, a la qual us convidem a assistir.

 

 

Important: En compliment dels acords de la Junta Directiva, el responsable de la sortida, pot excloure de la sortida a tot aquell participant que no es presenti amb el material adequat per la sortida o que no tingui la preparació física adient.

Observacions: Per participar-hi és obligatori tenir la targeta federativa. En cas de no tenir-la cal una llicència temporal per aquesta activitat que cal tramitar a secretaria.

Hora

(Dissabte) 7:00 am - 7:00 pm