Març, 2019

31Mar7:30 am7:00 pmCICLE 2 CIMS ALS 3 MONTS: CARENA DELS EMPRIUS I ROCA SERENY

Més

Detalls d'activitat

CARENA DELS EMPRIUS I ROCA SERENY

31 de març de 2019

Aquesta sortida correspon al cicle “2 sortides als 3 monts” que es va fer durant la primavera i tardor de 2018 i que es va haver d’ajornar per les condicions meteorològiques.

ITINERARI: Pont de la Roca (447), coll de Palomeres (559), Pedra d’Àliga (669), pont de la font de Llor (557), coll de Llor (777), coll de Pregona (743), Roca Sereny (804), coll d’Agramunt (674), castell de Péra (740) i pont de la Roca

Temps de marxa efectiva: 3 h 45 min

Desnivell: +/- 650 m

Característiques de la sortida: El recorregut bàsic no té cap dificultat especial, però facultativament es pot anar al Cau dels Emboscats i al Queixal Corcat. Si es vol baixar al Cau dels Emboscats cal tenir en compte que es fa per una esquerda amb travessers metàl·lics i una escala precària. L’ascensió al Queixal Corcat es fa per una estreta esquerda i, prèviament, hi ha un curt flanqueig penjat. El cim de Roca Sereny forma part del llistat dels ”100 Cims”.

Cal dur: esmorzar, dinar i aigua

Hora de sortida i punt de trobada: 7 h 30 min, al local de la UEC de Gràcia

Transport: vehicles particulars

Inscripcions: A la secretaria o per correu electrònic (vives.teixido@gmail.com)

Responsables de la sortida: Sara Lloansi i Joan M. Vives

Reunió prèvia: Per la coincidència amb la presentació d’un llibre no hi haurà reunió. Caldrà posar-se en contacte per correu electrònic.

Important: En compliment dels acords de la Junta Directiva, el responsable de la sortida, pot excloure de la sortida a tot aquell participant que no es presenti amb el material adequat per la sortida o que no tingui la preparació física adient.

Observacions: Per participar-hi és obligatori tenir la targeta federativa. En cas de no tenir-la cal una llicència temporal per aquesta activitat que cal tramitar a secretaria.

Hora

(Diumenge) 7:30 am - 7:00 pm