Abril, 2020

04Abr(Abr 4)7:00 am13(Abr 13)8:00 pmesqui Alta ruta de la Silvretta

Més

Detalls d'activitat

Benvolguts i benvolgudes

Per participar en aquesta activitat cal tenir experiencia previa en travesses d’esquí muntanya i una técnica adient en l’esquí muntanya. Consulteu-nos si teniu dubtes.

No cal recordar que els itineraris i les ascensions podran ésser objecte de modificacions depenent de les condicions de la neu, el risc d’allaus i la meteorologia previstas. Per aquest motiu portarem preparats alguns “plans B”.

Material específic de la sortida:
-Cal dur el material i roba adient al tipus d’activitat hivernal/primaveral a fer amb esquis de muntanya. Esquis, pals, botes, pells, ganivetes, piolet i grampons així com el material de seguretat imprescindible: ARVA, pala i sonda. En cas de no disposar del material de seguretat o d’algun altre dels elements necessaris en podeu llogar a la Secció de Material de l’entitat o en botigues especialitzades (No dubteu en demanar demaneu informació al vocal).

https://www.uecgracia.cat/avantatges/index.htm

Recordar-vos també els següents aspectes importants de cara al desenvolupament de la sortida:
-S’ha de tenir el nivell físic i tècnic suficient per ser autònom en l’activitat que es realitzarà.
-Disposar de la llicencia de la FEEC de l’any en curs , modalitat D (pels esquiadors).
-La participació de menors d’edat estarà supeditada a la presentació d’un permís patern i dependrà del criteri dels organitzadors.
-En cas de mal temps o manca de condicions es proposaran canvis de lloc o dates.
Els interessats poseu-vos en contacte amb el vocal de la sortida (. També podeu adreçar-vos als comentaris del Blog o al mail de SAME same@uecgracia.cat

Organització i consultes al grup de correu de la same.

MOLT IMPORTANT contacteu-nos quan abans millor per poder saber quants serem per a l’organització i reservar lloc als refugis.

Salut.

Hora

4 (Dissabte) 7:00 am - 13 (Dilluns) 8:00 pm