Gener, 2020

25Gen(Gen 25)7:00 am26(Gen 26)8:00 pmEsquí Vallter-Mentet

Més

Detalls d'activitat

Benvolguts i benvolgudes, esteu convidats a participar a la sortida d’esquí de muntanya de la SAME del cap de setmana per passar una bona estona!!!

No cal recordar que els itineraris i les ascensions podran ésser objecte de modificacions depenent de les condicions de la neu, el risc d’allaus i la meteorologia prevista per al cap de setmana. Per aquest motiu portarem preparats alguns “plans B”.

Material específic de la sortida:
-Cal dur el material i roba adient al tipus d’activitat hivernal/primaveral a fer amb esquis de muntanya. Esquis, pals, botes, pells, ganivetes, piolet i grampons així com el material de seguretat imprescindible: ARVA, pala i sonda. En cas de no disposar del material de seguretat o d’algun altre dels elements necessaris en podeu llogar a la Secció de Material de l’entitat o en botigues especialitzades (No dubteu en demanar demaneu informació al vocal).

http://www.uecgracia.cat/avantatges/index.htm

Recordar-vos també els següents aspectes importants de cara al desenvolupament de la sortida:
-S’ha de tenir el nivell físic i tècnic suficient per ser autònom en l’activitat que es realitzarà.
-Disposar de la llicencia de la FEEC de l’any en curs , modalitat D (pels esquiadors).
-La participació de menors d’edat estarà supeditada a la presentació d’un permís patern i dependrà del criteri dels organitzadors.
-En cas de mal temps o manca de condicions es proposaran canvis de lloc o cap de setmana.
Els interessats poseu-vos en contacte amb el vocal de la sortida (. També podeu adreçar-vos als comentaris del Blog o al mail de SAME same@uecgracia.cat

Organització i consultes al grup de correu de la same i en la reunió de preparació de la sortida el dijous previ al cap de setmana a les 20h a la seu de l’entitat.

MOLT IMPORTANT contacteu-nos quan abans millor per poder saber quants serem per a l’organització de la sortida i reservar lloc al refugi per la nit de dissabte.

Vinga, animeu-vos a venir i feu difusió a altres socis que potser no estan al grup però que puguin voler venir.

Salut.

Hora

25 (Dissabte) 7:00 am - 26 (Diumenge) 8:00 pm