Abril, 2019

07Abr7:00 am7:00 pmFESTA DE FI D'HIPOTECA

Més

Detalls d'activitat

La Junta Directiva de la UEC de Gràcia, una vegada s’ha cancel·lat la hipoteca del local, vol celebrar amb tots els socis una trobada que amb motiu d’aquest fet. Per aquest motiu us animem a participar en una jornada de germanor, els actes de la qual encara estan pendents de tancar, però que ja us avancem. És una convocatòria oberta a tots els associats, ja siguin petits o grans, novells o veterans, en la qual celebrarem que el nostre local social ja és de propietat.

Aquesta jornada es farà el dia 7 d’abril a l’àrea de pícnic de la Muntanyeta, al municipi d’Olèrdola. La situació d’aquesta àrea de pícnic ens permetrà, tenint-la com a base i punt de trobada de les diverses activitats que s’estan preparant i on es farà el dinar de germanor.

Aprofitarem aquesta trobada per fer el lliurament d’ensenyes als socis i sòcies amb una antiguitat de 25 i 50 anys a l’Entitat.

Des de la Junta Directiva, estem preparant activitats que podran agradar als diversos col·lectius que integren l’entitat.

Hora de sortida: 8 h 30 min, als Jardinets

Us avancem les activitats, que en acostar-se al diada de celebració s’acabaran de concretar, sobretot els horaris. Els desplaçaments es faran en autocar.

Activitats:

Visita cultural a Vinseum. Museu de les cultures del Vi de Catalunya. Una vegada s’hagi fet la visita al museu es farà un passeig pel nucli de Vilafranca del Penedès

Escalada: a la zona de la font de l’Ametlló

Excursió a un cim proper a l’àrea de pícnic: Penya del Papiol o el puig de l’Àliga. Els dos cims formen part del llistat de “100 Cims” de la FEEC.

Preus:

Desplaçament en autocar: 8,00 €.

Dinar de germanor: 8,00 €

Els interessats a participar en aquesta celebració hauran de fer la inscripció a secretaria directament o al correu electrònic:secretaria@uecgracia.cat indicant:

–       Nom i cognom de la/les persones que s’inscriuen

–       Activitat a la que participaran: cultural, escalada, excursió o cap

–       Si vol plaça a l’autocar

–       Si participarà al dinar de germanor

El pagament es farà al número de compte ES53 2100 0644 5102 0026 4492 de Caixabank o en efectiu al local, fent constar “Festa UEC” i nom i cognom de qui fa la inscripció.

La inscripció no serà vàlida fins que no s’hagi fet l’ingrés.

Per participar a l’escalada o a l’excursió caldrà, tal com indica la normativa de la Junta Directiva, tenir la capacitat necessària per a l’activitat i el material adequat.

Hora

(Diumenge) 7:00 am - 7:00 pm