Octubre, 2021

24Oct6:30 am7:00 pmSANTA MAGDALENA DE CAMBRILS (1.547m)

Més

Detalls d'activitat

Vallfogona de Ripollès (953 m.) – Teuleria i Font de la Tosca del Pinetar – Torrent de la Masica – Gorga de Dalt – Salt del Bisbe – Pla i Coll de la Creu de l´Espinal (PR-C59) – Sta.Magdalena de Cambrils (1547 m.) – Puigvasall – Tt. de la Bauma – Vallfogona

 

Comarca: Ripollès  .

 

Dificultat;  Llarga i amb desnivell    Si ha plogut hi ha la possibilitat de veure un munt de salts d´aigua, a banda de la frondositat del bosc de pi roig i faig en plena tardor.

 

Vocals;    Jordi Ollé i Sara Lloansí

 

Temps de marxa efectiva :  6 h. aprox.   (16 km.)

Cal dur: esmorzar (opc.) i dinar

Hora de sortida i punt de trobada: 6h,30´, al local de la UEC de Gràcia

 

Transport: Vehicles particulars.   Direcció Ripoll (C-17) i desviament cap a Olot (N-260c)

Inscripcions : A la secretaria de la UEC (Tf.932846979) o per correu electrònic (jordiom99@gmail.com) (saralloansi@hotmail.com)

 

Assegurança: Obligatorietat de tenir vigent la targeta federativa en curs.

En cas de no tenir-ne, gestionar el tràmit per obtenir la llicència temporal (5€) amb la secretaria de la UEC de Gràcia.

 

Reunió informativa:  Divendres 22/10 a les 20 h.

 

Important: En compliment dels acords de la Junta Directiva, el responsable de la sortida pot excloure de la sortida a tot aquell participant que no es presenti amb el material adequat o que no tingui la preparació física adient. Així mateix els vocals poden modificar o anul·lar la sortida per força major.

 

Observacions: Per participar-hi és obligatori tenir la targeta federativa o similar. En cas de no tenir-la cal una llicencia temporal per aquesta activitat que cal tramitar-la a Secretaria amb uns dies d´antelació.

 

Avis: Cal complir les normes anti-Covid vigents.  És obligatori dur la mascareta homologada preferentment la FFP2 dins del cotxe

Hora

(Diumenge) 6:30 am - 7:00 pm