Maig, 2022

14Mai(Mai 14)8:00 am15(Mai 15)7:00 pmSORTIDA ESPELEOLOGIA 1er i 2.0 INICIACIÓ MAIG

Més

Detalls d'activitat

Transport: Rodalies

Allotjament: Sant Quintí de Mediona

Horari – lloc de sortida: 8:15h dissabte – Estació de Plaça Catalunya sota el rellotge

Horari – lloc d’arribada: 19:30h diumenge – Estació de Plaça Catalunya.

Preu: 35€

 

EXPLICACIÓ DE LA SORTIDA

Dissabte ens trobarem a Plaça Catalunya a les 8 del matí. Agafarem el tren fins a Sant Sadurní on agafarem un bus que ens durà a Sant Quintí de Mediona. Les 11 haurem arribat i aprofitarem per esmorzar i enfilarem cap a les Grutes de les Deus. Com que en algunes parts el camí serà estret i passarem per alguna cova, haurem de dur Casc, i si voleu, endueu-vos també un lot. Segurament ens mullarem els peus, així que recordeu-vos de dur sabates i una muda sencera de recanvi!!

A la tarda acamparem amb tendes al costat de la població de Sant Quintí de Mediona aprofitant una font molt maca que hi ha.

Diumenge farem una ruta de la zona i potser ensopeguem amb algun riu o zona per banyar-nos, així que emporteu-vos banyador, crema solar i tovallola. A la tarda anirem caminant fins a Sant Sadurní on agafarem el tren de tornada cap a casa. Arribarem a Plaça Catalunya a les 19:30

 

MATERIAL

–ROBA: jersei, samarreta de màniga curta, malles o pantalons curts, pantalons llargs, roba interior, mitjons prims, buff o braga, mocador de mocs, cangur, polar, rain cover o capelina. (Roba d’abric!!)

–CALÇAT: botes de muntanya.

–CUINA: cantimplora, menjar.

–NIT: sac de dormir, màrfega i frontal.

–DOCUMENTACIÓ: DNI (si en tenen), carnets de la UEC i de la FEEC

–ALTRES: ulleres de sol, crema de protecció solar de llavis i de pell (molt importants), bosses de plàstic, kleenex/paper de WC.

–ESPECIAL: Casc d’espeleologia, serveis cas d’escalada o de bici. Banyador i tovallola.

ÀPATS:

2 esmorzars

2 dinars

1 sopar

Hora

14 (Dissabte) 8:00 am - 15 (Diumenge) 7:00 pm