Novembre, 2017

26Nov10:00 am6:00 pmSORTIDES FAMILIARS- Collserola, fonts amagades

Més

Detalls d'activitat

DESCRIPCIÓ

Sorprenent excursió que dividirem en dos seccions:

 

Secció 1 : Fonts amagades del Serrat de Can Bell (5,2 km – 2h)

Iniciem el recorregut a la cruïlla de la BV-1417 (carretera de Barcelona a St.Cugat) amb el carrer Rambla de Can Bell. La primera font que trobarem és la de Sant Vicenç i ben a prop i un pèl amagades les ruïnes de l’ermita romànica de Sant Vicenç del Bosc. Continuarem per zona especialment boscosa a la recerca de la font de Can Gordi, no ens serà fàcil trobar-la. Anirem a buscar la carena de Can Bell i tornarem al punt de partida.

 

Agafarem els cotxes per retrocedir per carretera uns 4km i anar a buscar l’inici de la secció 2 d’aquesta peculiar sortida.

 

Secció 2 : Fonts de la Rabassada i Can Ribes (2km – 45min)

Deixem els cotxes en el punt quilomètric 6,1 de la BV-1417. Es tracta d’una passejada molt agradable per les fonts més famoses de l’antic Casino de la Rabassada. Arranquem direcció al viaducte de Can Ribes i de seguida baixem a la frondosa obaga on trobarem la font de la Rabassada (sorprenent). Un bon lloc on podrem dinar. A menys de 200m trobarem l’elegant font d’en Ribes (mosaics de colors).

 

 

DURADA // DESNIVELL // DISTÀNCIA: (APROX.)

Durada: 2h + (15min trasllat cotxe) + 45min + (temps per parades).

Recorregut: 5,2km + 2km

Desnivell: 235m + 50m

 

HORA I LLOC DE TROBADA:

Hora: A les 10:00

Lloc: Carrer Rambla de Can Bell just a la cruïlla amb la BV-1417 (carretera de Barcelona a St.Cugat) -entre els km 10 i 11-

 

COM ARRIBAR-HI:

Cotxe: Des de Barcelona anar per carretera de la Rabassada direcció Sant Cugat. Entre el km 10 i 11 en un revolt tancat (a esquerra) ens desviem per Rambla de Can Bell (a la cruïlla hi ha un molí de vent).

 

CAL DUR:

Motxilla, botes, cantimplora plena, menjar (per picar durant el camí i per dinar) i roba d’abric.

INSCRIPCIONS:

Contactant amb el vocal (Ferran Lorenzo Martín)

Correu: florenzo@ati.es

Telèfon: 676 409 993

 

OBSERVACIONS:

Obligatorietat de tenir vigent la targeta federativa en curs. En cas de no tenir-ne la UEC et facilita una llicència temporal només per l’activitat (5 € per persona).

Els no socis poden fer fins a dues sortides a mode de prova.

Hora

(Diumenge) 10:00 am - 6:00 pm