INICIACIÓ - 2.0 GRUP
 

Què tal? Nosaltres tenim entre 10 i 11 anys. Amb una o dues sortides al mes aprenem a descobrir i valorar la mitja muntanya per iniciar-nos també en l'alta. 

Aprofitem el cap de setmana per a combinar jocs, excursions i activitats com orientació, acampada ... i sabem com gaudir de la natura alhora que ens ho passem molt bé. Oi que t'hem convençut? Doncs vine!

Contacte amb el grup... dos.zerogrupiniciacio@gmail.com

Activitats
Fem excursions en tot tipus de contextos de muntanya (de baixa a alta muntanya), descobrint tota mena d'entorns naturals (boscos frondosos, roquissars, estanys i rierols, prats...) i culturals (ermites, masies, pobles restes històriques...), practicant diferents modalitats (senderisme per GR i PR, ascensions i travesses). 

Excursions en bicicleta de muntanya
Anem a pedalejar un cop l'any per massissos o zones que no visitem habitualment. Això ens permet conèixer aquesta modalitat divertida i ràpida.

Escalada
Un cop l'any tots els grups tastem l'escalada, ajudats per membres de la SAME. Aprenem a fer els primers passos i vies, tot veient la importància de la seguretat. El ràpel i la grimpada són activitats que també practiquem.

Esquí 
Tota la secció en pes anem un cap de setmana a practicar l'esquí de pista; ens barregem per grups de nivell i aprofitem al màxim les jornades per a lliscar per aquest fred i relliscós medi. A més a més, alguns grups fan esquí de fons, que permet descobrir de forma més pausada la tranquil·litat dels boscos nevats.

Excursionisme hivernal
Els dos grups més grans realitzen activitats de mitja i alta muntanya nevada. Per a aquestes activitats aprenen tècniques de progressió i seguretat amb piolet i grampons i també proven les raquetes de neu. Els grups més petits fan sortides a la neu, sobretot per a jugar-hi, tot lliscant i fent guerres de neu.

Activitats d'estiu
El 2.0 fa campaments, combinant excursions, jocs i tallers.

El programa amb les activitats el trobareu en el llistat de documents per descarregar.

Altres
Durant les sortides de tot el curs es porten a terme activitats complementàries com són: 

- Orientació (jocs, curses...) 
- Acampada, bivac 
- Visita a coves 
- Banys des del mar a estanys d'alta muntanya

Vols rebre més informació sobre el 2.0 Grup de Iniciació ?

 
 
 
PER DESCARREGAR...
  Dossier curs 2016-2017 Descarregar
  Autoritzaciķ menors Descarregar