MUNTANYA
 


A la secció de muntanya de la UEC de Gràcia hi realitzem diverses activitats, ja siguin culturals o esportives:

ACTIVITATS CULTURALS
Al llarg de l'any es realitzen diferents audiovisuals de les activitats realitzades, concursos, sopars del membres que participen a la secció i alguns cursos formatius

ACTIVITATS ESPORTIVES
Les sortides en l'espai natural poden ser molt diverses: des de sortides hivernals a l'alta muntanya, com de mitja muntanya durant tot l'any, o perquè no seguir aquell gr marcat que ens fa conèixer diferents contrades, i pel jovent; així el dia de demà sap moure's i conèixer aquest mon que es la muntanya.

I no només sortim solts, també fem sortides familiars on hi podeu venir acompanyats dels vostres fills, pares, germans, tiets... En qualsevol cas sempre s'ha de ser conscient que ens movem en un medi natural, les condicions climatològiques o la època pot variar sobtadament, o d'un dia a l'altra, cal preveureu.

Cal ser conscient també de les nostres condicions físiques i el nostre nivell en segons quines activitats, cal una formació.

Vols saber quines activitats realitzar la Secció de Muntanya de la UEC de Gràcia?...dons no ho dubtis, apuntat a la llista de distribució.

 

Vols rebre més informació sobre la secció de Muntanya ?