MUNTANYA / GR'S
 

El 1992 es posà en pràctica la idea d'aprofitar els recents i precaris senders de Gran Recorregut "GR" per conèixer els país de la manera que millor es pot fer: trepitjant-lo, parlant amb la gent, admirant el paisatge i visitant els grans monuments fins les humils esglésies o masos perduts per les valls i serralades del nostre país.

La idea va agafar volada i popularitat i ens ha permès recòrrer Catalunya seguint les marques blanques i vermelles.

Si aquestes línies us han obert les ganes de caminar sense presses, fer fotografies, conèixer i admirar el paisatge i visitar racons poc transitats, passeu pel centre on, amb molt de gust, us informarem.

Vols saber quines activitats realitzar la Secció de Muntanya de la UEC de Gràcia?...dons no ho dubtis, apuntat a la llista de distribució.

Sortida de preparació de GR's

Durant al llarg del curs hi ha programades unes sortides de preparació de GR’s, per aquelles persones que puguin estar interessades en conèixer com es prepara una sortida. Els objectius d’aquestes sortides de preparació són:

1. Comprovar sobre el terreny que el recorregut és apte per a un grup de 50 persones, dins d’un temps raonable.
2. Comprovar que no existeix cap pas que pugui representar un risc afegit.
3. Establir vies alternatives a tots els passos amb dificultats.
4. Establir vies d’evacuació a possibles emergències.
5. Valorar el temps del recorregut, localitzar possibles punts d’aigua i per dinar.

El nombre de persones participants per aquest tipus de sortides és d’un màxim de 9, sempre i quan hi hagi els suficients vehicles i sempre seguint l’ordre d’inscripció.

Les persones que hi participin a la preparació de les sortides del GR’s han de ser socis de la UEC i estar en possessió de la llicència federativa en curs. Com a consideració especial, els que hagin realitzat la sortida de preparació i optin en realitzar l’oficial, la secció de muntanya els bonificará la sortida oficial corresponent a l’etapa preparada.

Les persones que assisteixin a la sortida de preparació, però optin en no realitzar la sortida oficial, tindran dret a la puntuació per aconseguir el record final de les sortides realitzades.

 

Vols rebre més informació sobre la secció de Muntanya ?