MUNTANYA / MITJA MUNTANYA
 

Les Sortides de mitja muntanya, son sortides que es realitzen per la part baixa de la muntanya, que segueixen senders marcats o camins tradicionals. Sempre ens estarem movent en una part de la muntanya que no precisa de material tècnic (piolet, Grampons, cordes…), però si que haurem de tenir molta cura en el tema de l'orientació.

A les sortides d'alta muntanya, sempre ens movem en zones de certa altitud, per tant, sempre tenim diferents punts de referència (muntanyes, colls…) per situar-nos damunt un mapa, però a la mitja muntanya, tot és al contrari, estem en camins dins un bosc i com no sigui per la nostra intuïció…¡¡ ja estem perduts !!!.

A part d'això, dins de la mitja muntanya, els desnivells no son llargs com poden ser a l'alta muntanya. En aquest apartat, inclourem tant les sortides de mitja muntanya, com aquelles sortides que es realitzin "a nivell de terra" (btt, orientació, piragües, playeras…).

Vols saber quines activitats realitzar la Secció de Muntanya de la UEC de Gràcia?...dons no ho dubtis, apuntat a la llista de distribució.

 

Vols rebre més informació sobre la secció de Muntanya ?