SAME
(ALTA MUNTANYA I ESCALADA)
 


Benvinguts a la SAME (Secció d'Alta Muntanya i Escalada) de la UEC de Gràcia.

En aquesta secció realitzem diferents activitats relacionades amb l'alta muntanya i l'escalada. Si esteu interessats en participar amb nosaltres dirigiu-vos a l'entitat, els dimarts i divendres de 2/4 de 9 a les 10 del vespre i pregunteu per SAME.

Actualment, la secció organitza de forma regular uns cicles de sortides d'esquí de muntanya, d'escalada, d'alpinisme, de BTT i d'altres que podeu consultar a l'agenda d'activitats, la major part d'elles aptes per a tots els nivells. A través de l'Escola Glacera, també fem cursos molt complerts per a tots aquells que vulguin iniciar-se en alguna de les nostres especialitats.

A més a més, si ja ets membre o simpatitzant de la SAME, i vols proposar o rebre algunes de les nostres iniciatives particulars (com quedar per escalar o esquiar el cap de setmana, quedar al club a petar la xerrada i fer volar projectes, etc....), et pots subscriure a la llista de distribució de la SAME (grup de Google). Aquesta llista és privada i només és accessible als membres aprovats.

 

Si voleu gaudir amb nosaltres, no ho dubteu! Veniu-nos a veure!

Vols rebre més informació sobre la secció SAME ?
 
 
 
PER DESCARREGAR...
  calendari SAME 2016-2017 PDF Descarregar
 
ENLLAÇOS RECOMANATS
  El Blog de la SAME UEC Grācia Anar a l'enllaç
  Lllista de distribuciķ de la SAME Anar a l'enllaç
  Calendari en HTML Anar a l'enllaç
  Calendari de SAME a Google Anar a l'enllaç
  Galería de imatges SAME Anar a l'enllaç
  Galería de videos SAME Anar a l'enllaç