SANTA MAGDALENA DE CAMBRILS (1.547 M)
El passat 24 d´octubre vam fer l´excursió circular a l. Ermita de Sta Magdalena (1547 m.) partint de Vallfogona de Ripollès (956 m.).
Els 10 participants vam gaudir dels primers canvis de colors d´aquesta tardor en un magnífic recorregut seguint l’itinerari del Mont Rodolar, de la Tosca a la Masica, passant per la Teuleria del Pinetar, estructura de pedra seca que servia per a producció de teules i maons, la Font de la Tosca i pujant per la dreta del Torrent de la Masica ple de gorgs i salts d’aigua en un bosc molt tupit i ombrívol seguint un sender marcat amb tops de color lila. Un cop dalt de la Serra de la Magdalena, seguim el PR pel coll de la Creu de l´Espinal fins arribar a la ermita (segle XIV) on vam dinar. Posteriorment amb forta baixada seguint el PR C 59.2 arribem fins al poble (Total: 16 km. 6h. de marxa efectiva)” 
Sta. Magdalena de Cambrils figura a la Llista dels 100 cims de la FEEC
Vocals: Jordi Ollé i Sara Lloansí

https://www.flickr.com/photos/132798489@N08/albums/72157720093702032