Octubre, 2022

22Oct8:00 am6:00 pmLA FORADADA DES DE L'ESQUIROL (OSONA)

Més

Detalls d'activitat

LA FORADADA

22 d’octubre de 2022

(l’excursió dels dos patitos)

ITINERARI:

L’Esquirol-Cantonigrós-Salt de la Foradada- L’Esquirol

El camí de les Fontiques fins al salt de la Foradada

Sorprenent ruta que seguint un agradable i ombrívol camí des de l’Esquirol, ensportarà fins a l’impressionant salt de la Foradada i al poble acollidor de Cantonigròs. El camí de les Fontiques en aquest tram és espectacular i la ruta circular, molt, molt recomanable.

Caminarem a l’ombra protegits per roures, avellaners, aurons, blades i til·lers amb vista a la riera de la Gorga a l’anada, i per un paisatge més obert, seguint el traçat del camí de Sant Jaume a la tornada, fins a arribar a l’Esquirol.

Font:https://www.naturalocal.net/ca/rutes-senderisme-catalunya/rutes-senderisme-barcelona/rutes-senderisme-lesquirol/lesquirol-la-foradada-cantonigros#l’esquirol#ruta

Temps de marxa efectiva: 3 h

Desnivell:+300 m (total acumulat de pujada)

Longitud: 11,6 km

Característiques de la sortida: Cap dificultat especial, però amb les característiques pròpies de l’excursionisme per baixa muntanya.

Cal dur: Esmorzar i dinar

Hora de sortida i punt de trobada:8 h, Ronda Guinardó/Lepant (sortida metro Alfons X, L4)

Transport: Vehicles particulars

Inscripcions: A la secretaria o per correu electrònic (berghaenel2000b@gmail.com)

Responsables de la sortida: Sara Lloansi i Ramon Pascual

Reunió prèvia: 21 d’octubre a les 8 del vespre. La reunió és obligatòria per a les persones no associades.

Important: En compliment dels acords de la Junta Directiva, el responsable de la sortida, pot excloure de la sortida a tot aquell participant que no es presenti amb el material adequat per la sortida o que no tingui la preparació física adient.

Observacions: Per participar-hi és obligatori tenir la targeta federativa. En cas de no tenir-la cal una llicència temporal per aquesta activitat que cal tramitar a secretaria. Caldrà tenir en compte les limitacions vigents per la situació sanitària (si n’hi ha).

Hora

(Dissabte) 8:00 am - 6:00 pm