Febrer, 2023

18Feb(Feb 18)7:00 am19(Feb 19)10:00 pmEscalada en roca - Vilanova de Meià

Més

Detalls d'activitat

Us convidem a conèixer una de les millors zones per practicar l’escalada que podem trobar en el nostre territori. Aqui hi trobareu verticalitat, bona presa, molt d’aire, i unes vistes magnífiques, a més d’un sol que escalfa molt.
Algún sector d’iniciació pels que començen, i un festival de vies llargues pels que estiguin més en forma.

Per a l’allotjament, tenu la possibilitat de fer una acampada als voltants de l’ermita de Meià, o demanar una plaça al dormitori del bar Cirera.
Per al menjar, disposem de bar Cirera, però recomanen ser autònoms, i poder sopar tothom a l’ermita (si no fa molt fred)

Recordeu que cal tenir els coneixements adequats per a fer l’activitat amb autonomia i seguretat, i que cal estar en possessió de la llicència federativa adequada (C)

Per la zona també podem gaudir d’excursions molt interessants, per si algú s’anima.

Per a més indormació, hi haurà una reunio informativa-organitzativa Dimarts 14 de febrer, a la seu de la UEC, a les 20:00

Sortida de escalada del calendari d’activitats de SAME.

Els itineraris i ascensions a fer el concretarem la setmana abans de la sortida  segons condicions i la Meteorologia prevista per al cap de setmana

Material específic de la sortida: Cal portar el material adequat per fer escalada esportiva, corda, casc, assegurador….
Cal tenir nivell tècnic suficient per a ser autònom en l’activitat escollida.
* Imprescindible estar federat, mínim modalitat C.
* Menors d’edat amb permís patern, i sota criteri dels organitzadors.

-En cas de mal temps o manca de condicions es proposaran canvis de lloc, de cap de setmana o anirem igual i escalarem en boles, per no mullar la roba.

El dimarts previ al cap de setmana de la sortida, a les 20.30h es farà la reunió informativa i de preparació de l’activitat a l’entitat.  UEC de Gràcia  c/ Encarnació 131-131, tel. 93 285 34 54.

Els interessats que no pugueu assistir a la reunió contacteu als responsables o truqueu a la secretaria de l’entitat el dia de la reunió per informar-vos. També podeu adreçar-vos  als comentaris del Blog  http://alpinq3.blogspot.com.es/

o al mail de SAME  same@uecgracia.cat

Organització i consultes: Als vocals de l’activitat.

MOLT IMPORTANT contacteu-nos quan abans millor per poder saber quants serem per a l’organització de la sortida.

Fins aviat i bones  escalades !!

 

Hora

18 (Dissabte) 7:00 am - 19 (Diumenge) 10:00 pm