Octubre, 2022

14Oct(Oct 14)5:00 pm15(Oct 15)8:00 pmPICA CERVÍ (2.753m) DES DEL VEÏNAT DE MANYANET

Més

Detalls d'activitat

Dia: Dissabte 15 octubre.

Ruta: Manyanet – Ascens per carena sud – descens per la carena est fins la vall de Manyanet – Pista fins Manyanet.

Distància: 12 km

Desnivell: 1350m

Durada estimada: 8 hores.

Allotjament: Alberg de la Vall Fosca (Torre de Cabdella, a 40 minuts amb cotxe de l’inici de la sortida). Preu mitja pensió per persona 42€.

Cal dur: Com que a l’Alberg ens prepararan un molt bon esmorzar, cal portar dinar si es torna a Barcelona després de la sortida.

Si la nit de dissabte també es fa a l’alberg, soparem aviat i molt bé… amb un pica-pica n’hi ha prou. Qui vingui directament a Senterada dissabte,  es recomana portar dinar i venir esmorzat. Si hi ha interès, preguntarem a l’Alberg si preparen entrepans pel dissabte.

Trobada: Divendres 14 octubre a l’Alberg. 20:30. Soparem cap les 21:00. Si no es vol anar a l’alberg, quedaríem dissabte al matí a Senterada. Hora a concretar.

Transport: Cotxe particular. Ens podem organitzar per optimitzar el nombre total de cotxes.

Reunió informativa: Dijous 6 d’Octubre. 20:30. Cal informar a l’Alberg 1 setmana abans del nombre total de participants.

Data límit inscripció: Dia de la reunió informativa si es fa pernocta a l’Alberg (cal informar a l’alberg amb una setmana d’antelació del nombre de participants). Si no es pernocta a l’Alberg, data límit: dijous 13 octubre per correu electrònic.

Responsable sortida: Josep Altet. Per inscripcions i informació: josep.altet@gmail.com. Data límit: dia de la reunió informativa.

Observacions: Per participar-hi és obligatori tenir la targeta federativa. En cas de no tenir-la cal una llicència temporal per aquesta activitat que cal tramitar a secretaria.

Tot i que la sortida és dissabte, qui vulgui es pot quedar a l’alberg la nit de dissabte a diumenge i fer activitats diumenge per la Vall Fosca. A part de les activitats de muntanya, l’Alberg organitza diumenge visites al canyet quan es dóna menjar als voltors.

Es poden organitzar les habitacions de l’alberg per grups/famílies.

 

Hora

14 (Divendres) 5:00 pm - 15 (Dissabte) 8:00 pm