Abril, 2022

30Abr01MaiSORTIDA ESCALADA INICIACIÓ ABRIL

Més

Detalls d'activitat

Transport: Autobús

Allotjament: Càmping Siurana

Horari – lloc de sortida: 7h Dissabte – Plaça Joanic

Horari – lloc d’arribada: 20h Diumenge – Plaça Joanic

Preu: 35€

EXPLICACIÓ DE LA SORTIDA

Dissabte ens llevarem aviat i ens trobarem tots els grups a la Plaça Joanic a les 7 del matí. L’autocar ens durà fins a Arbolí, un poble situat a la comarca del Baix Camp. Allà esmorzarem tots junts i caminarem fins a la zona d’escalada.
Durant el dia, anirem fent torns per escalar. Estarem dividits en dues o tres zones (pendent de quantes vies obri SAME) i es podrà escalar per nivells de dificultat. Passada l’hora de dinar, agafarem les motxilles i farem una caminada amb unes vistes increïbles del pantà de Siurana. Quan arribem a Siurana, ens dirigirem al càmping, on dormirem.

Diumenge ens aixecarem, recollirem les tendes i deixarem les motxilles llestes abans d’esmorzar. Seguidament, farem una gimcana barrejant-nos tots els grups. Aquesta gimncana serà pel mateix càmping. Quan acabem la gimncana, dinarem i esperarem a que ens vingui a buscar l’autocar.

Tornarem a Plaça Joanic a les 8 del vespre.

EL CASC ÉS OBLIGATORI, S’ESCALI O NO, JA QUE FA FALTA PORTAR-LO POSAT A LA ZONA D’ESCALADA.

Recordem que s’han de portar tots els àpats, botes de caminar resistents, i us animem a que feu la motxilla amb els vostres fills i filles, i si la volen fer ells encara millor!!

 

MATERIAL

-MOTXILA PETITA: una motxila petita per a portar aigua, guants, etc quan no estiguem amb la motxila gran.

–ROBA: jersei, samarreta de màniga curta, malles o pantalons curts, pantalons llargs, roba interior, mitjons prims, buff o braga, mocador de mocs, cangur, polar, rain cover o capelina.

–CALÇAT: botes de muntanya.

–CUINA: cantimplora, menjar.

–NIT: sac de dormir i frontal.

–DOCUMENTACIÓ: DNI (si en tenen), carnets de la UEC i de la FEEC

–ALTRES: ulleres de sol, crema de protecció solar de llavis i de pell (molt importants), bosses de plàstic, kleenex/paper de WC.

-OBLIGATORI PER L’ESCALADA: Casc

-Si teniu peus de gat, porteu-los

ÀPATS:

2 esmorzars

2 dinars

1 sopar

Hora

Abril 30 (Dissabte) 7:00 am - Maig 1 (Diumenge) 8:00 pm