Octubre, 2021

16Oct(Oct 16)7:30 am17(Oct 17)7:00 pm2.0 GRUP INICIACIÓ OCTUBRE

Més

Detalls d'activitat

DETALLS D’ACTIVITAT
Transport: Autocar
Allotjament: Casa de colònies
Horari lloc de sortida: 07:30h dissabte – Joanic
Horari lloc d’arribada: 19:00h diumenge – Joanic
Preu: 45€

EXPLICACIÓ DE LA SORTIDA
El dissabte quedarem a dos quarts de vuit a plaça Joanic, per aprofitar bé el dia. I agafarem l’autocar que ens deixarà a les Cases de Collfred (Ciuret) des d’on començarem la sortida. Per tal de gaudir dels magnífics paisatges de tardor en un entorn excepcional, anirem caminant fins a les Escletxes de la Freixeneda, uns passadissos rocosos increïbles. Tot seguit farem camí, aturant per dinar, cap a Sant Privat d’en Bas. I d’allà seguirem baixant, ara sí, fins a la casa de colònies on dormirem; El Rourell. Tot i ser un dia llarg, quasi tot el camí serà de baixada amb un desnivell acumulat de 700m.

El diumenge ens llevarem amb calma, esmorzarem i farem activitats i jocs de coneixença. Abans de dinar també farem un tomb pels voltants de la casa i un cop dinats ja ens recollirà l’autocar. Ens retrobarem a les set del vespre a plaça Joanic.

MATERIAL:
-ROBA: jersei, samarreta de màniga curta, malles o pantalons curts, pantalons llargs per la nit, roba interior, mitjons prims, polar, paravent.
-CALÇAT: botes altes de muntanya.
-CUINA: cantimplora, menjar.
-NIT: sac de dormir, frontal/pila de recanvi.
-DOCUMENTACIÓ: DNI, carnets de la UEC i de la FEEC
-ALTRES: ulleres de sol, crema de protecció solar de llavis i de pell, bosses de plàstic, kleenex/paper de WC. Gorra, Buff, ulleres de sol.

MATERIAL ESPECIFÍC:
MOTXILLA PETITA

ÀPATS:
2 esmorzars
2 dinars
1 sopar
picapica

Hora

16 (Dissabte) 7:30 am - 17 (Diumenge) 7:00 pm