Muntanya

Som una secció de muntanya formada per joves d’entre 18 i 30 anys. Fem les sortides el primer cap de setmana de mes (adaptant-nos a festius, setmana santa…) i fem sortides de temàtica variada: alta muntanya, senderisme, esquí de muntanya, raquetes, BTT, escalada,esports d’aigua…entre d’altres modalitats.

La preparació de les sortides es fa de la següent manera: a inici de curs, s’extableixen els 2-3 encarregats d’organitzar tot el referent a l’excursió (zona, ruta, desplaçament, allotjament…) i comunicar-ho a la resta de la secció mitjançant el grup de Facebook i mitjançant la fitxa que es penja a la pàgina web de l’entitat.

Per ser membre de la secció de Jovent cal ser soci de la UEC de Gràcia. Es poden fer dues sortides de prova sense ser soci; després d’aquestes sortides, en el cas de voler continuar a la secció, caldrà fer-se soci de l’entitat.

D’altra banda, per participar a les activitats de la secció, és necessari tenir la llicència de la FEEC. Aquesta llicència només es pot obtenir si s’està afiliat a una entitat excursionista. Per participar a les sortides de prova cal tramitar la llicència temporal que cobreix només el dia de l’activitat.

Si vols més informació o parlar directament amb nosaltres, no dubtis en enviar-nos un correu electrònic: joventuecgracia@gmail.com

X