Benvinguts a la UEC de Gràcia

L’entitat excursionista de Gràcia amb més de 75 anys d´història.

La Unió Excursionista de Catalunya de Gràcia és una entitat arrelada a Gràcia i d’esperit genuïnament català dedicada al foment de la tècnica, la pràctica i la difusió de l’excursionisme en totes les seves facetes, tant esportives com culturals i de lleure, així com a la defensa, el manteniment i la millora de les condicions del medi on es desenvolupen les aquestes activitats.

Història

La UEC de Gràcia fou fundada l’any 1940 per la fusió de membres de la secció excursionista de l’Orfeó Gracienc  amb socis del Centre Excursionista Rafael Casanova (1916). L’any 1943 s’hi fusionà l’Agrupació Excursionista Perla (1924).

La UEC de Gràcia està afiliada a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i a la Federació d’Entitats Corals de Catalunya.

La UEC de Gràcia és una de les entitats integrants de la Unió Excursionista de Catalunya, una agrupació que aplega d’altres entitats del nostre país. L’any 1983 se li concedí la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya per la seva tasca de difusió i vertebració de l’excursionisme català.

Junta Directiva

La junta directiva està formada per:

President:
Vicepresident:
Secretaria:
Tresorer:
Comptador:
Joan Bosch Sabater
Joan Mª Vives Teixidò
Marta Castejón Salayet
Jordi Ribé Bargalló
Jordi Ollé Marrase
X