Rasos de Peguera

Dotze persones associades a la UEC de Gràcia van participar en la sortida als Rasos de Peguera. La sortida estava prevista per fer en raquetes, però la manca de neu van fer que la sortida fos en sec i més llarga del que s’havia previst inicialment.

L’itinerari va començar més avall del refugi dels Rasos, a la Coma dels Anyells, per on es va fer la pujada, gairebé directa fins al cim de la Torreta. El dia era magnífic i es podia dominar un extens mar de núvols als peus. Des d’aquí es va baixar a la bassa dels Rasets, per fer una nova pujada fins al serrat de l’Hospital. Retornant a la bassa, es va fer l’ascensió al Pedró, tot seguint trams herbat. La llàstima és que el cim sud dels Rasos està completament ocupat pel bosc. Una davallada va situar als participants a les Collades, on es va dinar i gaudir del sol. La baixada va continuar, tot passant per l’antiga estació dels Rasos, des d’on un tram de carretera va permetre seguir la pista que va enllaçar amb la coma dels Anyells.

En resum, una jornada magnífica gaudint de bones panoràmiques cap a totes bandes.

 

https://www.flickr.com/photos/132798489@N08/albums/72177720314924372/