D’excursió al Puigsacreu

Des de Sant Pau de Segúries van sortir els 15 participants a la sortida que tenia com a objectiu fer un recorregut circular per assolir el Puigsacreu (1112) i també fer una visita a la via romada de Capsacosta. Per tant, des del poble es va anar a Sant Pau Vell on es va iniciar el recorregut per la via romana. Des de la collada de Capsacosta es va baixar fins a la carretera, perquè és en aquest tram que es pot gaudir més del traçat de la via. Després de tornar a la collada de Capsacosta es va iniciar el recorregut carener, per boscúries fins a l’àrea de pícnic que hi ha al peu del cim. En arribar ens pensavem que s’havia avançat el dia d’aplec perquè hi havia unes 40 persones. Però, no, no era l’aplec, era una sortida col·lectiva del Foment Martinenc i de l’Agrupació Excursionista Icària. Els participants van acabar d’arribar al cim, des d’on es gaudeix de panoràmica cap al nord i es va fer el dinar en les taules que hi ha al seu peu. De baixada es va fer una visita a la font de la Puda, d’aigua sulfurosa. El dia va ser de sol, però una mica fresquet.

 

https://www.flickr.com/photos/132798489@N08/albums/72177720316445806