Serveis pels sòcis de la UEC de Gràcia

Des de la UEC de Gràcia disposem d’avantatges i serveis que estan disponibles per a tots els nostres socis:

Material pels socis

La UEC de Gràcia disposa de material de muntanya a disposició de tots els socis. Per tal d’adquirir-lo cal presentar el carnet de soci. Cal consultar els horaris de recollida i tornada de material.

Xarxa de Refugis UEC

La Unió Excursionista de Catalunya té una xarxa de refugis arreu de Catalunya de la qual els socis de la UEC de Gràcia en poden gaudir amb bons descomptes.

Revista Excursionisme

Excursionisme representa a la Unió Excursionista de Catalunya i és el seu mitjà de comunicació, tant a nivell social com de cara al món excursionista.

Biblioteca

A la UEC de Gràcia disposem d’una biblioteca i una cartoteca especialitzades en temàtica excursionista. El seu fons el conformen monografies, guies de muntanya i mapes, a banda de la revista pròpia de l’entitat i d’altres centrades en l’excursionisme.

Licència Federativa

Mitjançant la UEC de Gràcia podreu obtenir l’assegurança federativa . A la secretaria us informaran sobre l’entitat i resoldran els vostres dubtes per fer-vos socis, federar-vos i qualsevol altre tema relacionat amb l’entitat.

Búlder

Disposem d’un plafó de búlder situat a dins del local, amb inclinació variable fins a 30º, i equipat amb matalassos de protecció. Les dimensions actuals del búlder són de 7 metres de llarg per 2,4 metres d’alçada, amb un total de 350 preses.

 

Ofertes Especials

Pel fet de ser soci de l’entitat, disposareu de  diferents ofertes comercials. Per poder optar aquestes ofertes, sempre haureu d’anar acompanyats del carnet de la UEC de Gràcia

X