Febrer, 2018

10Feb6:30 am7:00 pmCAP DE LA CREUETA (2066) AMB RAQUETA DE NEU

Més

Detalls d'activitat

CAP DE LA CREUETA (2066) AMB RAQUETA DE NEU

10 de febrer de 2018

ITINERARI:  Collada del Pedró (Els Alabaus) (1830), barraca del Clot de la Fou (1704), torrent de font Pigat (1850), Cap de la Creueta (2066), coll de la Creueta (1921), barraca del Clot de la Fou (1704), collada del Pedró

Temps de marxa efectiva: 4 h

Desnivell: +/- 528 m

Característiques de la sortida: Itinerari per relleus força suaus, tret d’alguns punts concrets. Es podrà visitar la barraca del Clot de la Fou i, si s’escau, les dues properes (de Toses i d’en Camprobí). Opcionalment es podrà fer l’ascensió al Cap del Ginebrar (1979), una magnífica talaia. Aquesta ascensió incrementaria el desnivell en 130 m i 1 h de temps.

Cal dur: esmorzar, dinar i beguda.

Hora de sortida i punt de trobada: 6 h 30 min, al local de la UEC de Gràcia

Transport: vehicles particulars

Responsables de la sortida: Sara Lloansi i Joan M. Vives

Inscripcions: A la secretaria o per correu electrònic (vives.teixido@gmail.com)

Reunió prèvia: 9 de febrer a les 20 h 30 min.

Observacions: Per participar-hi és obligatori tenir la targeta federativa. En cas de no tenir-la cal una llicència temporal per aquesta activitat que cal tramitar a secretaria. Cal fer aquesta tramitació abans del dijous anterior a la sortida.

Cal tenir en compte que l’itinerari podrà variar en funció de les condicions de la neu. En cas que les condicions a la zona no fossin òptimes es canviarà el lloc de la sortida; per aquest motiu és important assistir a la reunió on es concretaran els detalls.

Material obligatori: Raqueta de neu, bastons, guants i ulleres de sol.

Important: En compliment dels acords de la Junta Directiva, el responsable de la sortida, pot excloure de la sortida a tot aquell participant que no es presenti amb el material adequat per la sortida o que no tingui la preparació física adient.

Hora

(Dissabte) 6:30 am - 7:00 pm