Març, 2023

18Mar(Mar 18)6:00 am19(Mar 19)10:00 pmEsqui muntanya - Alpinisme - Panticosa

Més

Detalls d'activitat

Hola a tothom

Per aquesta sortida prevista d’esquí de muntanya del calendari d’activitats de SAME, proposem rutes dede els Baños de Panticosa.

L’itinerari i ascensions a fer el concretarem el dijous abans de la sortida segons condicions de la neu, risc d’allaus i la Meteorologia prevista per al cap de setmana. La idea inicial sera pujar al Fenías, Arnales o Infiernos, segons els que siguem finalment.

Es proposarà sortir el divendres 17a la tarda els que poguem, per aprofitar dissabte també. Inicialment es dormira a la Casa de Piedra els dos dies. https://www.alberguesyrefugios.com/casadepiedra/ Els preus son a la web.

Dimarts trucarem al refugi per fer la primera reserva els que haguem confirmat.

Material específic de la sortida:

-Cal dur el material i roba adient al tipus d’activitat hivernal a fer amb raquetes o esquis de muntanya. Esquis, pals, botes, pells, ganivetes, piolet i grampons així com el material de seguretat. ARVA, pala i sonda que si no teniu podeu llogar a la secció de Material de l’entitat o en botigues especialitzades, demaneu informació.

-Si es dorm en un refugi sense guarda, caldrà dur la intendència habitual d’aquest tipus de sortides com sac, màrfega, menjar, fogonet, frontal, i altres.

-S’ha de tenir el nivell físic i tècnic suficient per ser autònom en l’activitat escollida.

-Disposar de la llicencia de la FEEC de l’any en curs , modalitat D (pels esquiadors).

-Els menors d’edat amb permís patern imprescindible i sota criteri dels organitzadors.

-En cas de mal temps o manca de condicions es proposaran canvis de lloc o cap de setmana.

El dijous previ al cap de setmana de la sortida, a les 20.30h es farà la reunió informativa i de preparació de l’activitat a l’entitat. UEC de Gràcia c/ Encarnació 131-131, tel. 93 285 34 54.

Els interessats ens podeu contactar per mail, o truqueu a la secretaria de l’entitat el dia de la reunió per informar-vos.

Organització i consultes: Francesc Bozzo

MOLT IMPORTANT contacteu-nos quan abans millor per poder saber quants serem per a l’organització de la sortida.

Fins aviat i bones esquiades !!

Hora

18 (Dissabte) 6:00 am - 19 (Diumenge) 10:00 pm