Rutes clàssiques i Xarxes Socials

Rutes Clàssiques

Un any més comencem el cicle de sortides Rutes Clàssiques, que pretén oferir un seguit de sortides per indrets de tot el nostre territori, incidint en el possible amb aquelles excursions que considerem que cal fer per conèixer el nostre país.
D’aquí la diversitat d’indrets al programa, amb la intenció de posar a l’abast de tothom recorreguts potser no massa accessibles amb transport privat (tipus travessa) o bé aquells racons que forment part de la tradició de l’excursionisme català.
El nivell d’aquestes sortides es procurà que sigui assequible per qualsevol persona mínimament entrenada, però també en farem alguna que serà una mica més exigent.
El programa el trobareu a la pàgina Web, amb tot el detall possible per fer-se una bona idea abans de sortir.

Xarxes socials

A més de la pàgina Web em posat en funcionament un canal de comunicació NOU a través de TELEGRAM (aplicació per mòbils i també per ordinador) que permet incorporar fotos, vídeos, documents, etc. Per si algú no el coneix és similar al popular WhatsApp però molt més adequat per fer-lo servir a organitzacions, empreses, col·lectius..
El podeu descarregar per Android i Apple molt fàcilment.

 

CLIQUEU SOBRE LES IMATGES PER VISITAR LES NOSTRES XARXES