Audiovisual “Les muntanyes del Pamir”

Audiovisual a la UEC de Gràcia:  “Les muntanyes del Pamir”
Divendres 14 de desembre  a les 20:30h a la UEC de Gràcia.

El Pamir es un sistema muntanyós localitzat al bell mig de l’Asia Central formant un altiplà d’una extensió al voltant dels 100.000 km² Està format per la col.lisiò de diverses serralades: Tian Shan, Hindu Kush, Karakorum i Kunlun. La major part d’aquest territori es troba situat al Tadjikistan, un dels païssos mes pobres de la zona junt amb el veí Afganistan Aquí és a on troben les muntanyes més altes de l’antiga Unió Soviética, com p.e. El Peak Comunisme de 7495 m

Aquest estiu de 2018, varem decidir anar-hi per poder fer una travessa en una zona bastant remota a on les alçades tot just arriben als 6000 mts. En mig de la ruta, ens varem desviar per pujar Gora Kulin , un cim de 5931mts. Tot plegat varem estar uns 15 dies en que no varem baixar dels 4000 mts”