Sortida a Tuixent-La Vansa d´esqui nòrdic i raquetes (16-17/Feb/2019)

Magnifica sortida a Tuixent en un cap de setmana assolellat i encara amb molta neu.
El dissabte 10 persones van practicar l’esquí nòrdic, de les quals 5 van fer classe amb l’Escola d’Esquí.
6 persones del grup es van quedar a dormir al refugi de Bages, al costat de les pistes de Port del Comte.
El diumenge es van afegir més persones de Barcelona per tal de fer una excursió amb raquetes. Els 14 participants vam sortir de les pistes de Tuixent pujant al Prat Llong fins a la Tossa Pelada i des d’aquí es va arribar al Pedró dels Quatre Batlles, que forma part del llistat dels “100 Cims” i des d’on la visió panoràmica és extensa, abastant des de la serralada costanera, amb Montserrat, presidint la vista cap al sud i arribant a les muntanyes del Pirineu central i el característic, Turbó, en terres de l’Aragó. Al cim hi havia una gran afluència de raquetistes i alguns esquiadors de muntanya. La baixada des de Prat Llong es va fer per un tram de bosc amb una magnífica neu pols, abans d’enllaçar amb la baixada directa pel tallafoc.

mireu les fotos aqui

pàgina web de l’estació

 

Text: J. Ollé, A. Benedí i J.M. Vives
Fotos: J.Ollé i J.Navarrete