TRESCANT PEL MONTSANT_II (16 i 17/03/2019)

El cap de setmana del 16 i 17 de març s’ha fet la segona i darrera sortida del cicle “Trescant pel Montsant”. Cal dir que, tant dissabte com diumenge, van ser dies de sol amb temperatures altes per a l’època de l’any.

El dissabte van ser 7 els assistents a la sortida que, des de la Morera de Montsant va pujar a la serra Major pel grau del Carabassal. Un cop a la serra Major es va resseguir la carena tot passant pel Piló dels Senyalets i la Cogulla. El retorn a la Morera es va fer pel grau de Salfores.

Cinc dels participants es van quedar a dormir al refugi del la Morera (FEEC) i el diumenge van anar fins a l’ermita de Santa Magdalena (Ulldemolins) per fer camí cap a l’ermita romànica de Sant Bartomeu de Fraguerau. Es va deixar l’engorjat del riu i, en pujada continua, es va assolir la carena per passar els Ventadors, un tram de carena rocosa de fort pendent i relativament estreta. Un cop passat el portell dels Ventadors es va continuar la pujada aèria entre cingleres fins a la carena on es va assolir la punta dels Pins Carrassers. Seguint la carena es va arribar al Pi de la Carbasseta i, per grau de Santa Magdalena, es va retornar a l’ermita.

 

 

 

In reality, you might feel as though you’ve complete post got more in common with your classmates than you believe.