Curs d’orientació

Els dies 27 i 28 d’abril s’ha realitzat el II Curs d’Orientació. Es tracta d’un curs de nivell I que serveix d’introducció a l’ús del mapa i la brúixola.

El dissabte, al nostre local, es va fer la sessió teòrica on es van fer exercicis amb mapes, comprovant rumbs, fent triangulacions, fent mesures en els mapes,.. i es va sortir al carrer per posar en pràctica la utilització de la brúixola, traçant alguns rumbs.

A la tarda, es va fer un petit recorregut (fent un itinerari dufour) que va portar a les participants des de l’entrada del parc Güell fins al cim del Carmel.

El diumenge, la trobada es va fer a Santa Creu d’Olorda. Allà, individualment, les participants havien de seguir un itinerari per anar a trobar les balises. Era una orientació amb la utilització del mapa. El matí va ser molt tapat i frescot, però no va ser obstacle per poder d’una jornada que esperem hagi permès a les participants, aprendre tècniques d’orientació.