Volta al circ d’Ulldeter. Pics de la Dona i Bastiments (28 i 29/setembre/2019)

Un grup de vuit persones hem fet aquest diumenge una entretinguda i panoràmica volta pel circ d’Ulldeter: sortint del refugi d’Ulldeter (2236 m), del Centre Excursionista de Catalunya, a on hem passat la nit de dissabte i hem sopat satisfactòriament, ens hem enfilat sobre la carena del puig dels Lladres per tornar a baixar per una pista d’esquí fins el pàrking més alt de l’estació de Vallter2000.  Aquí ha començat la volta a la meitat nord del circ d’Ulldeter: pujada a la portella de Mantet (2411 m),  continuació cap el pic de la Dona (2568 m), primer cim de l’excursió, coll de la Geganta (2604 m) i pujada forta final per l’Esquena d’Ase fins el pic de Bastiments (2881 m), cima coppi de la jornada. Desprès de gaudir de les esplèndides vistes que ens ofereix aquesta muntanya, garantides per un dia sense cap núvol, hem baixat ràpidament al coll de la Marrana (2531 m) i d’aquí hem retornat al refugi per dinar i plegar bàrtuls, i cap el cotxe, a escassos 20 minuts del refugi. Hem compartit aquests bells moments socis de diferents entitats excursionistes del Barcelonès.

Us esperem a les nostres sortides!

The first module is that https://www.studentjob.co.uk/blog/5211-6-best-essay-proofreading-and-editing-services the grammar module.