DE MONTSERRAT A NURIA – ETAPA 1: MONTSERRAT CASTELLGALI

Aquest diumenge 20 d’octubre, 20 socis de la UEC de Gràcia hem iniciat a la Plaça del Monestir de Montserrat la ruta que etapa a etapa esperem ens porti a Núria aquesta temporada. Avui,  Montserrat – Castellgalí.

Seguint el Camí de Sant Jaume hem baixat pel passeig  dels Degotalls fins arribar a Santa Cecília, església i monestir d’estil romànic, des d’on hem continuat en direcció a l’ermita de Sant Cristòfol, gaudint d’unes vistes impressionants del vessat nord de la muntanya de Montserrat.  La ruta ha continuat fins el poble de Castellgalí passant per l’ermita de Sant Jaume de Castellbell, també d’estil romànic. Les marques grogues de la Ruta del Camí Ignasià ens han acompanyat tot el recorregut.

Malgrat la boira inicial i la pluja de l’últim tram hem gaudit d’un  magnífica sortida de GR.

 

To put it differently, you must always expect your money back if you

There are many men and women https://www.affordable-papers.net/ who are now starting to use PhD thesis suggestions as a means of finding the job of their dreams at college or university.

are not happy with what the company was able to perform to you.