BIBLIOTECA – ENTRADA DE LLIBRES I MAPES

Des de la FEEC en el programa d’ajudes a les biblioteques excursionistes, conjuntament amb l’editorial Alpina hem rebut el següent material que próximament quedarà a la disposició de tots els socis.

MAPES: Puigmal – Vall de Núria, Valls d’Aneu – Mont Valier, Puigpedrós- Tossa Plana de Lles, Picos d’Europa, Penedès, Rasos de Peguera – Serra d’Ensija, Alta Garrotxa (2 mapes), Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici (2 mapes), Puigsacalm- Bellmunt, Menorca Camí de Cavalls, Carros de Foc, Costabona, Alt Empodà (2 mapes), Pica d’Estats – Mont-roig, mapa dels Pirineus i mapa de Catalunya.

LLIBRES: Camins vora mar – Pobles emmurallats de Catalunya – Arbres monumentals de Catalunya – Estanys de  la Catalunya Nord – Castells de Catalunya – Gorgs de Catalunya – Miradors de Catalunya – Rutes d’aigua per Catalunya – GR 107  El camí dels Bons Homes Berga – Foix – GR 270 E l camí del Llobregat – Les Millors ferrades de Catalunya i l’Aragó oriental – Lagos del Parque Natural del Alt Pirineu – De la serie bolets en ruta: Montseny – Cerdanya _ Ripollès.