DE MONTSERRAT A NURIA,  ETAPA 2: CASTELLGALI – NAVARCLES

 

El Diumenge 17 de novembre 22 socis de la Uec de Gràcia hem continuat el camí cap a Núria. Des del final de l’etapa anterior, Castellgalí  i seguint el camí de Sant Jaume ens hem dirigit cap el Santuari de la Salut, on hem pogut veure la pedra ignasiana. Un cop creuada l’autopista per un pont elevat hem seguit per un corriol paral·lel i després d’una forta baixada hem arribat al torrent de Viladordis. Una pista  que ens ha dut a un petit mirador on hem contemplat els Tres Salts del Llobregat i una construcció de 7 tines on si feia vi. Aprofitant que anàvem bé de temps, hem deixat el camí per veure-les de prop.

Reprès el camí, seguint el curs del riu Llobregat, hem remuntat la riba dreta al costat del Canal de la Mina i la Reclosa del Llobregat i tot continuant el camí hem arribat a Sant Benet a l’hora de dinar, final de la segona etapa.