LA XERRADA DEL DIVENDRES: Un mes a peu per Catalunya…o gairebé

El divendres , dia 24 de gener, va començar el cicle la “Xerrada del divendres”. El ponent va ser Joan Raventós Hill, excursionista de la Agrupació Excursionista Talaia de Vilanova i la Geltrú.

En Joan Raventós va explicar la seva experiència feta el mes de maig de 2018; el primer dia del mes, va sortir de casa per començar un periple que el duria a Àreu, travessant Catalunya: la serralada litoral, la serralada prelitoral, els altiplans centrals, el Prepirineu i, finalment, el Pirineu. Primerament va explicar el projecte i després va presentar un audiovisual en el qual es podia anar seguint la travessa dia a dia. Cal dir que el mes de maig del 2018va ser un dels més plujosos dels darrers anys i això va dificultar la caminada. El conferenciant va acabar la xerrada amb un pensament: si vols fer una cosa o tens un projecte, sigui quin sigui, el que has de fer és fer-lo realitat.