Sortida mixte de raquetes de neu i esquí nordic

“Sortida d´esqui nòrdic a Guils-Fontanera celebrada el passat dissabte dia 8. Vam participar unes 12 persones que vam practicar tant esqui nòrdic (sigui amb las classes amb monitors, com per lliure), com de fer raquetes de neu.  La majoria vam allargar l´estada fins a diumenge a l´entorn de Puigcerdà.  Molt de sol i encara amb força neu”

Diumenge dia 9, passejada de 7 socis amb raquetes, seguint la ruta circular del pàrquing de Pla de la Calma ( Estació d’esquí de Font-Romeu) – Refugi de la Calma – Parking de la Calma, mentre dos socis practicaven esquí nòrdic a les pistes d esquí de Font Romeu. S’ha gaudit d’un magnífic dia de sol i de les impressionants vistes nevades del massís del Carlit i del Cambre d’Ase. 

 

https://www.flickr.com/photos/132798489@N08/albums/72157713072632582