Sortida a Puigdefar (Cicle “Rocs i pedres”)

El Puigdefar és un dels cims escollits del cicle “Rocs i pedres”. És un turó de 832 m que domina el poble de Vilanova de Sau. Els 15 participants de la sortida que es va fer el dissabte, 29 de febrer van començar la pujada  pel GR. Un cop a la carena, es van seguir els plans fins arribar a l’ermita de Santa Margarida d’Ardola, d’origen romànic, però en ruïnes. Després va començar la pujada al cim, per un corriol que passa pel costat de grans rocs i parets de gres. A la carena es va gaudir de les espectaculars panoràmiques, però amb força catitja.

El descens es va fer per la balma i un camí que porta a una pista. De moment es va deixar el camí de Cargol i es va anar a la Roca del Migdia. una talaia magnífica atès que té tot un vessant encinglerat. El descens es va fer pel camí ja esmentat, que baixa fent llaçades fins a sortir als camps on hi ha la Vileta, Per pista es va continuar la baixada fins a travessar la carretera i fer una curta pujada, tot passant per la casa de colònies “El Company”, fins a Vilanova de Sau. Per acabar la jornada es va fer un curt passeig per les roques de Savassona.

https://www.flickr.com/photos/132798489@N08/albums/72157713382556957

When you read the instructions below, ensure that affordable-papers.net you have all that you need to be able to complete your project.