Castell de Farners i el Rocar

El diumenge, 20 de febrer, la sortida de la secció de Muntanya al Castell de Farners i el Rocar, va tenir una bona acollida. Van ser 13 els participants, a la sortida, encara que no tots eren socis de l’entitat. Des del Parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners es va arribar al peu del turó dels Galls. Uns quants participants es van enfilar per la canaleta que permet l’accés al cim. Seguidament, per pista, es va anar a l’ermita de Farners, des d’on es va pujar al turó del Vent (443), punt culminant de l’excursió, i al castell de Farners. Després, en direcció oest, es va arribar al turó de les Gatoses, i es va agafar la pista que els va fer arribar a l’entrada del Rocar. Aquí es van visitar, les curioses roques d’aquest sector: el Castell, la Talaia, el Diamant, la Gola, el Laberint i, finalment, finalment, el Rinoceront i el Carall. El corriol de fort pendent va portar als participants, una altra vegada, al parc de Sant Salvador.