Turó (Serrat) de Corones

El dissabte, 19 de novembre, van ser tretze els participants a la sortida que des de la Colònia Molinou (Campdevànol) els va portar a Sant Grau, el Cargol, Corones, el serrat de Corones, la cova dels Oms, Saltor, la font de Sant Martí i la font de la UEC.

Els participants a l’excursió van gaudir d’un dia amb contrast de temperatures: molt agradable quan tocava el sol i fred quan marxava o quan es passava per les obagues. Cal destacar com a punts remarcables del recorregut el Cargol, un curt tram empedrat que supera la cinglera, així com el Grau, que van fer de baixada i que aprofita els replecs del cingle. Es va fer la visita a la curiosa cova dels Oms (segurament un cau d’emboscats) i es va gaudir d’una bona panoràmica des del cim del serrat de Corones. En total van ser 4 h 15 min de marxa efectiva i 905 m de desnivell, tot gaudint dels colors de la tardor.

https://www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=new_set