CAP DEL GINEBRAR AMB RAQUETA DE NEU

El dissabte, 18 de febrer, deu membres de l’entitat van anar amb les seves raquetes cap a la Molina amb la intenció de pujar al Cap del Ginebrar i fer una visita a la barraca del Clot de la Fou. La veritat és que ningú diu on s’han de portar les raquetes i, tots les van portar a l’esquena, perquè la poca neu no permetia fer-les servir. Però tal com es van dir, si no hi havia neu, la sortida es faria igualment. Aíxí van assolir el cim del Cap del Ginebrar (1984), però malgrat la manca de neu no van poder accedir al búnquer que hi ha uns metres a sota, perquè la neu tapava les dues entrades. Un cop a la barraca del Clot de la Fou, alguns participants, van fer pràctiques amb les raquetes als peus, tot pujant per una clotada on hi havia neu.

El dinar es va fer a la barraca i després es va fer la pujada que va deixar als participants al pàrquing dels Alabaus.

 

https://www.flickr.com/photos/132798489@N08/albums/72177720306130807